Despre

LoccoHit.Info este un blog personal care usor usor a devenit unul generalist. El s-a nascut in ziua de 24 Noiembrie 2011, iar in data de 8 Aprilie 2012 s-a publicat primul articol.

Acest blog a fost vandut in vara anului 2012, de atunci acesta a inceput sa devina un blog generalist, cu diferite articole din cat mai multe domenii posibile. Blogul este inregistrat la firma NameCheap si este valabil pana in data de 24 Noiembrie 2013, urmand sa fie prelungit cu inca un an de zile. Este online datorita firmei de hosting DespreGazduire.

Daca doriti sa publicati articole originale pe acest blog, articole care credeti ca ar prinde bine la public, le puteti trimite folosind pagina de contact a acestui blog. Tot pe aceasta pagina asteptam sugestii, si, daca exista, reclamatii referitoare la continutul articolelor.

Update Iunie 2014: Atat domeniul cat si blog-ul au suferit modificari din toate punctele de vedere. Mai exact, domeniul nu mai este tinut de catre firma NameCheap, ci a fost transferat catre una dintre cele mai mari si serioase firme de domenii, Name.Com.

Serverul unde este gazduit acest blog nu mai este DespreGazduire, fiind gazduit pe un IP dedicat de catre firma de hosting BrainHost, aceasta schimbare fiind efectuata in Decembrie 2013.

Design-ul blog-ului a fost si el modificat in aceasta luna de Iunie 2014, si pentru moment va ramane aceasta tema pana cand voi strange fonduri sa pot cumpara o tema WordPress premium si sa-i dau o alta nuanta blogului. Pana la noi modificari, sper sa va placa cele aduse pana acum.