Migram pe servere mai primitoare si incapatoare

De cateva zile m-am tot gandit sa-mi transfer domeniile pe un host mai bun dar tot stau si fac raporul intre calitate (ce-mi ofera) si pret (ce decartez) . Am umblat pe sute de site-uri si intradevar ai de unde alege insa merita si banii pe care-i dau?

De ce ma mut? Acum am un pachet destul de bunicel de la vechii mei prieteni de la alfahost , ce-mi ofera este de calitate si ma refer la viteza si uptime dar cand vine vorba de serviciile phpmail() si SMTP nu-mi mai place. Platforma wordpress functioneaza cu functia phpmail() functie pe care ei nu o au si integrarea unor pluginuri nu functoneaza conform asteptarilor.

De ce am nevoie ? In primul rand de spatiu de stocare , sa fie de vreo 3,4Gb de un trafic lunar nelimitat ,upload&download bun ,de asistenta in mentenanta,suport. :D Stiu sunt cam pretentios insa nu am adaugat la acest pachet si minim 10 domenii in addon un N numar de baze sql si bineinteles SMTP-UL care pentru noi bloggeri este vital pentru anuntarea cititorilor de crearea unui nou post!

Ce am gasit? Bunul meu prieten Sorin  a creat un post pe BlogEvent si cum sunt un cititor fidel al site-ului am dat peste anuntul sau care ma trimis direct unde aveam nevoie. Bineinteles au urmat niste discutii pe Facebook cum ca as primii si o reducere de 50% la Checkout daca folosesc cuvantul “BlogEvent” . Am luat de pe site-ul lor pachetul pro la un pret avantajos de 16,30Ron/luna si cu reducerea de 50% 8,15Ron/luna .ok. . Ce sunt 2euro pana la urma ? Cert este ca gazduirea pe care mi-am luat-o este de calitate si chiar se incadreaza in cerintele mele de mai sus!

As dori sa ii intreb si pe sebibu , vlad , aniela , blogatuMuc Roz , ei cum isi aleg hostul .ok. .

Voi ce cautati cand va alegeti gazduirea? Aveti niste criteri?