Reguli pentru o ținută All white

white

Culorile neutre sunt mereu la moda, iar o tinuta white ar putea fi mereu adoptata, astfel incat sa ne puna in valoare. O tinuta all white este ceva inedit si poate fi ceva remarcabil daca stim cum sa accesorizam aceasta tinuta. In primul rand, un lucru pe care ar trebui mereu sa-l ai in vedere atunci cand porti o astfel de tinuta este sa imbinam mereu mai multe texturi.

Daca se doreste o trecere a barierelor look-ului clasic, atunci tinuta trebuie compusa din cel putin doua texturi. Aceste texturi vor fi realizate dupa plac si dupa imaginatie. Se pot ivi ocazii in care trebuie sa stralucesti. Atunci cand aceste ocazii se ivesc, cel mai bine ar fi sa alegi o pereche de pantaloni albi din bumbac si un t-shirt din dantela sau matase.

Materialele de buna calitate trebuie sa fie mereu prioritare. Tinuta alba este mereu deosebita, iar acest lucru nu poate fi compromis de faptul ca alegem materiale de proasta calitate. Materialele bune nu inseamna neaparat ca sunt scumpe.

Chiar si materialele de o slaba calitate se intampla sa fie mai scumpe, de aceea, cel mai bine este sa avem in vedere aceste lucruri. Trebuie sa te echipezi cu timp si rabdare atunci cand mergi la cumparaturi si sa ai grija ce articole vestimentare iti cumperi, pentru ca materialele pot fi de proasta calitate daca nu te uiti cu atentie.

Lenjeria pe care o porti este si ea importanta. Ar fi de evitat o lenjerie neagra sau roz. Intr-o tinuta All white accesoriile sunt foarte importante, de aceea ar fi bine sa nu le uiti. Asigura-te mereu ca ai la indemana si accesorii pentru a-ti pune in evidenta tinuta All White si trebuie sa mai sti ica o astfel de tinuta nu inseamna neaparat ca si pantofii trebuie sa fie albi.